Center for Mental Sundhed

Center for Mental Sundhed, Odense Kommune, tilbyder en åben telefonlinje til ALLE der har brug for en snak.

 

I denne tid, er der desværre mange som lever isoleret fra deres daglige gøremål, familier, netværk mm.  Mange pårørende er bekymret for deres nære – over at de ikke kan være der og give nærvær og omsorg på samme måde, som før COVID 19.

Der er et stort behov for at tale om de ændrede livsvilkår vi står i og derfor tilbyder vi en åben telefon linje – hvor alle (18+) kan ringe – om stort og småt! Vi er fagprofessionelle og har stor erfaring i at snakke med mennesker som oplever livskriser, angst, ensomhed og anden mental mistrivsel – og vi er gode til at lytte!

 

Center for Mental Sundhed tilbyder dagligt en åben og anonym rådgivning til mennesker der er i mental mistrivsel, livskriser, psykisk sårbare, psykisk syge og til pårørende.
Vi er fagprofessionelle. Vi er samtidig Odense Kommunes informationscenter inden for mental sundhed, hvilket vil sige at vi har et overblik over og samarbejder med diverse tilbud inden for området -både i kommunalt, regionalt og frivilligt regi. – se evt. mere på www.odense.dk/mentalsundhed

 

Tøv ikke med at ringe til os

63 75 08 75

Vi sidder klar ved telefonerne

mandag til torsdag kl. 08.00 – 15.30 og fredag kl. 8.00-14.00.

 

Logo, Center for mental sundhed